Amsterdam Townscapes, STADSGEZICHTEN.AMSTERDAM, Cityview Amsterdam

VERBRAEKENART AMSTERDAM

Teertuinen

De schilderijen hiermaast zijn ook vervaardigd door Stef Verbraeken, maar niet in de reproductie collectie van VerbraekenArt opgenomen.

Nieuwe Kerk Amsterdam

BESTELLEN/BESTELFORMULIER

U kunt uw bestelling doen, met daarin de gewenste afbeelding (het artikelnummer), het formaat (het formaatnummer), het aantal, wel of geen lijst, alleen met- of zonder passe-partout, middels onderstaande bestellijst of rechtstreeks via de mail: info@verbraekenart.com.

De prijzen zijn inclusief verzendkosten, voor bestellingen buiten Europa, wordt (per ingelijst schilderij) 20 euro extra in rekening gebracht.

U noteert u uw (bedrijfs)naam, (evt. de contactpersoon), het adres -inclusief postcode- waar de bestelling afgeleverd dient te worden, en uw telefoonnummer op het bestelformulier. Als u het volledige bedrag heeft overgemaakt op rekening NL02INGB0005101602 t.n.v. A.N. de Wit te Amsterdam, dan wordt uw bestelling aangemaakt en binnen enkele dagen verzonden. U krijgt dan via de mail een bevestiging toegestuurd, gelieve de bevestiging goed te controleren op eventuele vergissingen, zodat dit nog aangepast kan worden voor uw bestelling de deur uit gaat.

Voor betalen kunt u ook gebruikmaken van de Pay Pal button, zie procedure hieronder. Voor grotere aantallen gelieve eerst contact op te nemen, dit i.v.m. afwijkende verzendkosten. De bestelling wordt in Nederland binnen 7- en in het buitenland binnen 14 werkdagen op het opgegeven adres bezorgd. Grote bestellingen kunnen, na overleg, worden bezorgd. Voor bedrijven gelden andere tarieven, voor overleg kunt u contact opnemen.

Reproducties in consignatie: Galeries of winkeliers die reproducties in consignatie willen nemen, kunnen contact opnemen.

Bestelformulier


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@verbraekenart.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.