cityscapes.amsterdam, STADSGEZICHTEN.AMSTERDAM, cityscape Amsterdam, 

 townscapes amsterdam, cityview Amsterdam, Amsterdams Stadsgezicht, schilderij Amsterdam, cityviews Amsterdam

VERBRAEKENART AMSTERDAM

23 november 2016


Alle schilderijen nu ook op formaat 21x16/17x12 cm, afgedrukt op zwaar papier (235 gram), ingelijst achter plexiglas. Prijs 15.00 euro inclusief verzendkosten.

25 september 2016

Sinds deze week is het werk van Stef Verbraeken ook te bestellen via Bol.com onder het hoofdstuk wonen / woonacesoires / wanddecoratie / prenten.

10 september 2016

In Memoriam: Vandaag herdenken wij dat Stef Verbraeken 1 jaar geleden is overleden. WIj wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte toe, we zullen Stef nooit vergeten!

7 augustus 2016

O

Op zondag 7 augustus staat VerbraekenArt op de Westergasfabriek. Vanwege dubbelingen is besloten om het werk niet meer in gelimiteerde edities te verkopen, voor informatie kunt u bellen met VerbraekenArt.

19 juni 2016 Museum market


Op zondag 19 juni staat VerbraekenArt weer op de "Museum market" op het museumplein tussen 12.00 - 17.30 uur.

7 juni 2016

Vanaf heden zijn er diverse prints ingelijst, nu ook in geschenkverpakking verkrijgbaar, vanaf 25 euro.

4 juni 2016

Zondag 5 juni staat VerbraekenArt op de Sundaymarket op het Westergasfabriek terrein. Er is van alles te doen: Live muziek, lekker eten, kunst, cultuur, zweefmolen en andere attracties. Geopen tussen 12.00 - 18.00 uur, gratis toegang.

16 mei 2016Het was koud op de zondagse Museum Market, maar wel gezellig. Er was veel publiek met belangstelling en er is nog goed verkocht ook! al met al voor herhaling vatbaar. Op zondag 19 juni a.s. staat VerbraekenArt daarom weer op dezelfde plek!

11 mei 2016

Aanstaande zondag staat VerbraekenArt op de MUSEUMPLEIN Kunstmarkt. De weersverwachting is redelijk, een mooie plek om eens langs te komen.

11 april 2016

De reproducties van het werk van Stef Verbraeken worden nu ook verkocht zonder lijst, dus alleen in passe-partout. Prijzen vanaf 30 euro inclusief verzendkosten..

10 april 2016

Sinds vandaag is de domeinnaam cityscapes.amsterdam gekoppeld aan de website van VerbraekenArt.

11 maart 2016


Het werk van Stef Verbraeken is nu ook bij boekhandel Jimmink op de Rooseveltlaan 62 te koop.

En dit weekend staat VerbraekenArt wederom op de Antiekmarkt Amsterdam op de Elandsgracht, tegenover het hoofdbureau van Politie. 

10 maart 2016

Nieuw schilderij aan collectie toegevoegd: Dankzij Ab Stokvis, heeft VerbraekenArt weer een nieuwe reproductie, (van een door Stef geschilderd schilderij van de ouderlijke woning van Ab aan de Leliegracht),  aan de collectie kunnen toevoegen. We zijn Ab hiervoor erg erkentelijk!

18 februari 2016

Er zijn goede contacten gelegd met het internationaal opererende veilinghuis: Amsterdam Book Auctions in de Quellijnstraat 127 te Amsterdam. Daar worden een aantal reproducties geveild op 8 maart vanaf 19.00 uur. Meer informatie vindt u op www.amsterdambookauctions.nl 

15 februari 2016

Het afgelopen weekend heeft VerbraekenArt op de Antiekmarkt Amsterdam op de Elandsgracht-Looiersgracht gestaan. Het was vooral op zondag erg druk, een gezellige sfeer, drankjes en hapjes zijn aanwezig. De volgende keer dat VerbaekenArt er staat is het tweede weekend van maart en april, dus op 12 en13 maart en op 9 en 10 april 2016.

5 februari 2016

Op zaterdag 13 en zondag 14 februari staat VerbraekenArt op de Antiekmarkt Amsterdam, de voormalige antiekmarkt de Looier op de Looiersgracht, hoek Elandsgracht. Dit is een mooie gelegenheid om een groot deel van de betaalbare reproducties van de Amsterdamse Stadsgezichten, geschilderd door Stef Verbraeken, in werkelijkheid te bewonderen.


De openingstijden zijn van 11.00 - 17.00 uur. Het is mogelijk om pinnen, ook de gangbare creditcards worden geaccepteerd. Je kan er overigens ook lunchen of een koffie, thee of drankje bestellen!

5 november 2015: Prijsvraag gesloten

De oplossing van de prijsvraag is: HERENGRACHT 398. Onder de goede inzenders is geloot, de winnaar is Michiel Rapati, wonend in Finland! Als bewijs stuurde hij een foto van Google Streetview mee. De reproductie is naar hem verzonden.

10 october 2015: In memoriam Stef Verbraeken

Ons bereikte het volgende treurige bericht:

Stef Verbraeken is op de ochtend van zaterdag 10 oktober 2015 in alle rust en zonder pijn, thuis overleden. Hij laat een grote leegte achter, niet in het minst bij zijn vrouw en hun twee jongen kinderen.

Condoleances kunt u sturen naar info@verbraekenart.com, deze zullen naar zijn nabestaanden worden doorgstuurd.

Stef is op 15.10.15 's middags, na een informele, maar toch indrukwekkende afscheidsbijeenkomt, begraven op begraafplaats Sint Barbara, te Amsterdam.

Prijsvraag

Op deze website staat een afbeelding waarvan de PLEK ONBEKEND is, Stef Verbraeken wist zelf ook niet meer precies waar dit was in Amsterdam.

Onder de goede inzenders van de juiste plek wordt een reproductie van dit schilderij, ingelijst en geprint op zuurvrij papier (formaat 20x30cm) verloot. De inzending sluit op 31 oktober 2015.

Gelieve de oplossing, met begeleidende foto, te mailen naar info@verbraekenart.com.

Toekenning domeinnaam stadsgezichten.amsterdam

Het is VerbraekenArt gelukt om de domeinnaam www.stadsgezichten.amsterdam toegewezen te krijgen! 

Dit is heel goed nieuws, het is een domein die precies past bij het werk van Stef Verbraeken.

Hierdoor zal de site via de diverse zoekmachines nog beter vindbaar zijn.

EXPOSITIE

Van zondag 16 augustus 2015  t/m zondag 20 september duo expositie van het werk van

Stef Verbraeken samen met de kunstenaar Frans Koppelaar, in galerie de Kunsthuiskamer,

zie: www.kunsthuiskamer.nl 

De opening is verricht door drs. Ingmar Sillius, conservator Kunstcollecties, Protestantse Kerk Amsterdam.

Het adres is: Kunsthuiskamer, de Touwslagerstraat 29, 1013 DL Amsterdam.

Kunsthuiskamer

GALERIE PETIT

De lopende expositie van het werk van Stef Verbraeken in galerie Petit, is in september 2015, vanwege de

persoonlijke omstandigheden van Stef, beeindigd. Ook langs deze weg wil Stef zijn dankbaarheid kenbaar

maken, dit vanwege het vertrouwen, de jarenlange samenwerking en de positieve inzet van de

galeriehouders.

Adres Galerie Petit: Nieuwezijds Voorburgwal 270, 1012 RS Amsterdam, zie www.galeriepetit.nl